Meteen naar de inhoud
Home » Zakelijke Energie Vergelijken

Zakelijke Energie Vergelijken

Loopt je huidige zakelijke energiecontract bijna ten einde? Of wil je voor het eerst een zakelijk energiecontract afsluiten voor je bedrijf? Dan ben je natuurlijk op zoek naar het meest voordelige aanbod. Vind eenvoudig en snel de meest scherpe prijs voor een zakelijke energiecontract via de zakelijke energievergelijker. Gebruik de energievergelijker en je hoeft zelf vrij weinig meer te doen. De energievergelijker vindt namelijk snel de scherpste prijs voor een stroom- en eventueel gascontract.

De voordelen van een zakelijke energievergelijker

Als ondernemer is het verstandig om zakelijke energie van diverse energieleverancier te vergelijken. Zo kun je zonder moeite voor de meest voordelige energieleverancier kiezen. Je kunt hiervoor een zakelijke energievergelijker gebruiken. Dit neemt diverse voordelen met zich mee. Dit zijn de voordelen van een zakelijke energievergelijker:

  • De zakelijke energievergelijker is volledig vrijblijvend én compleet onafhankelijk.
  • Vind eenvoudig en snel de meest voordelige zakelijke energieprijzen.
  • Je vind realtime welk aanbod voor jouw persoonlijke situatie het meest voordelig is.

Hoe werkt de online energievergelijker?

Als ondernemer kun je gebruik maken van de zakelijke energievergelijker. Zo kun je zakelijke energiecontracten voor ZZP’ers, MKB’ers en Grootzakelijk vergelijken. In de online energievergelijker vul je de postcode, huisnummer en stroomverbruik van je bedrijf in. Vervolgens doet de energievergelijker al het werk voor je. Het kijkt naar jouw persoonlijke situatie en vergelijkt diverse aanbieders met elkaar. Je krijgt vervolgens een overzicht van alle aanbiedingen van diverse energieleveranciers. Om nummer één vind je het meest voordeligste aanbod. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van verschillende filters om bijvoorbeeld de zoekresultaten tot orderen op duurzaamheid of groene stroom. Zo vind je altijd het energiecontract dat perfect bij jou en je bedrijf past!

Bespaar op je energiekosten door over te stappen

Het energiegebruik van je kantoorpand is een van de grootste zakelijke kostenposten naast huisvesting en personeel. Het is daarom niet verkeerd om hierop te besparen. Het besparen op energiekosten is de post waar je het eenvoudigst op kan besparen. Welke aanbieder heeft een voordelig zakelijk energiepakket en waar ontvang je de meeste korting? Bekijk daarom het aanbod en vergelijk diverse aanbieders met elkaar. Er is een grote prijsconcurrentie tussen diverse aanbieders van energie zakelijk. Dit zorgt voor grote verschillen in de energieprijzen die deze aanbieders aanbieden. Deze verschillen worden bijvoorbeeld veroorzaakt door welkomstkortingen of bepaalde acties. Het overstappen naar een andere energieaanbieder kun je al snel honderden euro’s in een maand besparen.

Startend ondernemer met een bedrijf aan huis

Met de zakelijke energievergelijker kun je zowel als klein en als middelgroot bedrijf gebruiken. De vergelijker is ingericht voor het MKB. Gebruik je als bedrijf meer dan 3 X 80A, dan ben je een grootverbruiker. Heb je als startend ondernemer een bedrijf aan huis, dan kan een particulier energiecontract vaak een stuk gunstiger zijn. Toch zijn deze contracten vaak gelimiteerd tot een maximaal m3 gas en een maximaal aantal kWh stroom. Voor welk type contract je gaat, hangt compleet af van je gebruik.

Grootzakelijk energieverbruiker

Wanneer ben je precies een grootzakelijk energieverbruiker? Heeft je bedrijf minstens één aansluiting met een capaciteit van meer dan 3×80 Ampère voor elektriciteit en een capaciteit van meer dan 40 m3 per uur voor gas? Dan ben je een grootzakelijk energieverbruiker. Als een grootzakelijk energieverbruiker betaal je elke maand voor de energie die je daadwerkelijk hebt gebruikt. Je ontvangt als grootzakelijk energieverbruiker twee aparte facturen: één voor het energieverbruik en één voor het netbeheer.