Athlon Car Lease opent duurzaam vergadercentrum op Schiphol

Athlon Car Lease opent duurzaam vergadercentrum op Schiphol

Het duurzame Athlon Flex Centre op Schiphol biedt ondernemers de mogelijkheid om tussen afspraken door zelfstandig te werken, zakelijk te overleggen of een vergadering te houden. Duurzaamheid is het uitgangspunt voor onder andere de inrichting, de voorzieningen voor elektrisch rijden, energiezuinige verlichting en cateringfaciliteiten.


Meet, Drive, Park

Bij Athlon Flex Centre zijn 7 vergaderzalen te boeken. Er is een board room, er zijn flex- en kort-werkplekken met privacy-bevorderend en arboproof design en ‘bila’-zitjes waar je zonder reserveren kunt overleggen. Het Werkcafé serveert onder andere duurzame koffie en een biologische lunch.

‘Mummy’-planten en elektrische laadpalen

De overall inrichting is verzorgd door partner Ahrend, een partij die zich manifesteert als duurzame inrichter van flexibele werk-, leer- en leefomgevingen.

Meest opmerkelijk zijn de ‘mummy’-planten: een duurzame, 100% biologisch afbreekbare plant die geen water nodig heeft en toch levend oogt. Athlon stimuleert haar klanten om met elektrisch vervoer te komen; zowel voor fietsen als voor auto’s staan elektrische laadpalen gereed in de parkeergarage, gerealiseerd door pandeigenaar Chipshol.

Bron: persbericht