Jury beraadt zich op MKB Innovatie Top 100

Jury beraadt zich op MKB Innovatie Top 100

Honderd duurzame bedrijven op lijstOp donderdag 26 mei 2011 worden voor de zesde keer de 100 meest innovatieve MKB-bedrijven van Nederland gepresenteerd in het hoofdkantoor van Mercedes-Benz Nederland in Utrecht. Vandaag om 12 uur ‘s middags sloot de inschrijftermijn.

Award

De MKB Innovatie Top 100 is een gezamenlijk initiatief van het innovatiecentrum Syntens, Octrooicentrum Nederland, Mercedes Benz en NRC Handelsblad. Ruim 200 innovatieve ondernemingen dingen naar een plaats in de MKB Innovatie Top 100 en wanneer de innovatie samenhangt met mobiliteit maken ze kans op de BlueEFFICIENCY Award. Een  prijs van Mercedes-Benz en MKB Nederland.

Jury

De jury, onder leiding van Alexander Rinnooy Kan, bestaat dit jaar uit Bart Stomphorst , Joris Craandijk, Scarlett Kwekkeboom-Janse, Jan Meeus en Ruud Koornstra. Zij stellen de ranking van de MKB Innovatie Top 100 vast en beoordelen de nominaties op basis van originaliteit, impact, mate van bescherming, verkrijgbaarheid en de omzetpotentie.

Geen prijs: eigen kracht

Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen prijs verbonden om de zelfstandigheid van een goed initiatief te illustreren. De 100 bedrijven en hun innovaties zijn vanaf 27 mei 2011 op de site van MKB Innovatie Top 100 te zien. Er kan gestemd worden op de clips van deelnemers waarbij de stemmer zelf ook nog kans maakt om een weekend een Mercedes van een type naar keuze te mogen rijden. Op 26 mei is de bekendmaking live via internet te volgen via www.mkbinnovatietop100.nl.

Bron: Mercedes & Syntens