MKB klanten Eneco krijgen standaard groene stroom

MKB klanten Eneco krijgen standaard groene stroom

Sinds het begin van dit jaar krijgen zowel MKB als particuliere kranten groene stroom van Eneco. Voor deze klanten koopt het energiebedrijf alleen nog maar groen in of produceert het zelf de groene elektriciteit. Hierdoor is het aantal groene stroom klanten bij Eneco in één keer ruim verdubbeld. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Nieuwe campagne

Eneco Het besluit valt samen met de introductie van een nieuwe reclamecampagne. Daarbij wil Eneco meer nadruk leggen op haar ‘duurzame koers’, waarbij de samenwerking met klanten en andere betrokkenen centraal staat. De slogan ‘we gaan vooruit’ wordt vervangen door ‘Samen gaan we voor duurzaam’.

Met de nieuwe campagne wil Eneco meer onderscheid en herkenbaarheid creëren ten opzichte van de concurrentie. Er wordt gebruik gemaakt van: tv- en radiospots; krantenadvertenties; uitingen op internet; posters in bushokjes; reclame op een groot billboard bij Schiphol en een groot steigerdoek op de zijkant van een kantoorgebouw bij de Willemswerf in Rotterdam. Ook zullen alle retailklanten een persoonlijke mailing in de bus krijgen over de veranderingen.